-
تغذیه و سلامت پوست
دوشنبه 11 بهمنماه سال 1389 14:33
تغذیه و سلامت پوست غذایی که میخورید در سلامت و شادابی پوست شما نقش مهمی دارد. اگر تغذیه مناسبی نداشته باشید، چین و چروکهای پوستی زودتر سراغ شما میآیند و اگر میخواهید پوست جوانی داشته باشید، از رژیم غذایی متعادلی پیروی کنید. چین و چروکها در پوست میتوانند به دلایل بیشماری ایجاد شوند؛ مثلا کاهش مقدار کلاژن در...
-
پیشگیری ودرمان یبوست
دوشنبه 11 بهمنماه سال 1389 14:30
پیشگیری ودرمان یبوست پیشگیری: * رژیم غذایی با فیبر بالا را مصرف کنید. غذاهای با فیبر بالا شامل میوه ها و سبزیجات تازه، دانه ها و حبوبات کامل هستند. غذاهایی که اصلا یا به مقدار کمی فیبر دارند شامل پنیر ، گوشت و غذاهای فرایند شده هستند. * فعالیت فیزیکی مرتب. فعالیت فیزیکی مرتب که می تواند شامل پیاده روی ، دوچرخه سواری...
-
عادات تغذیه ای نامناسب
دوشنبه 11 بهمنماه سال 1389 14:27
۹ عادت تغذیه ای نامناسب 1- نخوردن صبحانه نخوردن صبحانه یک اشتباه بزرگ است. صبحانه سالم نه تنها باعث افزایش انرژی و بازشدن فکر و ذهـن می*شود، بلکه موجب انتخاب و مصرف مناسب وعده*های غذایی دیگر در ادامه روز خواهد شد. همچنین خوردن صبحانه ممکن است به شما در مـصرف کمتر کالری در ادامه روز کمک نماید. یک تحقیق دانشگاهی نشان...
-
تغذیه و سیستم ایمنی
دوشنبه 11 بهمنماه سال 1389 14:24
چه خوراکی هایی سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند برخلاف برخی مواد غذایی تقویتکننده سیستم ایمنی مانند میوه و سبزیجات که حاوی آنتیاکسیدانها و مینرالهای بسیارند و پروتئین، بسیاری از مواد غذایی نیز تضعیفکننده سیستم ایمنی هستند. بهتر است با شروع پاییز که فصل شیوع سرماخوردگی است مصرف این مواد غذایی را کنار بگذارید....
-
خواص انگور
سهشنبه 14 دیماه سال 1389 01:59
خواص انگور انگور میوهای است بهشتی که شامل ویتامینهای آ، ب، و ث میباشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. انگور میوهای است بهشتی که شامل ویتامینهای آ، ب، و ث میباشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و آلبومین است. امروزه در طب درمانهای طبیعی (نتروپت), از...
-
خواص سیر
سهشنبه 14 دیماه سال 1389 01:46
فواید سیر : 1- برای بیماران مبتلا به مرض قند ( دیابت) اثر شفابخش داشته و قند خون را می کاهد . 2- اثر سمی نیکوتین حاصل از دود سیگار را برطرف می نماید. چنان چه معتادین به سیگار، به علت نیکوتین دچار ناراحتی های هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی می کنند . 3- عرق بدن و خون قاعدگی را زیاد می کند . 4- مداومت در...
-
تغذیه درفشار خون بالا
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 19:18
تغذیه درفشار خون بالا چاقی و اضافه وزن مسلماً با فشارخون بالا ارتباط دارد. شیوع این مشکل در افراد جوان دچار اضافه وزن دو برابر و در افراد مسن و چاق 50 درصد بیشتر از افراد دارای وزن طبیعی است. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری علایمی ندارند، اما این مشکل میتواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخشهای مختلف بدن شود. در مغز این...
-
تغذیه در واریس
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 19:16
تغذیه در بیماران مبتلا به واریس واریس بیماری است که در طی آن دیواره وریدها دچار تورم و برآمدگی پیاز مانند میشوند. این مشکل به طور عمده در دیواره وریدهای قسمت تحتانی ساق پا دیده میشود. یکی از علل به وجود آورنده این حالت، فشارهای درون لوله گوارشی مثلا به دلیل ابتلا به یبوست است. علامت اصلی این بیماری درد و تورم خفیف...
-
درمان کلسترول بالا
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 19:14
برنامه غذایی درکلسترول بالا خطر ابتلا به بیماری قلب و عروق و بروز حمله قلبی را میتوان با بوجود آوردن تغییراتی که میزان کلسترول را پایین بیاورد کاهش داد. اکثر افراد میتوانند مقدار کلسترول خون خود را تا میزان مطلوب پایین بیاورند. مقدار کلسترول خون اساسا تحت تاثیر مواد غذایی مصرفی و زمینه ارثی مقدار کلسترول خون میباشد...
-
کاهش مصرف قند
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 17:55
توصیه های کاربردی برای کاهش مصرف قند امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم .به تدریج که ذائقه مردم به غــذاهای شیــرین عـــادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه روز محصولات شیرین تری به بازار روانه می کنند. و این سیکل معیوب پیوسته در حال چرخش است. عادت کردن ذائقه به مواد شیرین که به طور معمول...
-
پروبیوتیک ها
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 17:51
نقش پروبایوتیک ها در تنظیم عملکرد سیستم ایمنی پروبایوتیک در زبان یونانی به معنای "برای زندگی" است و این واژه اولین بار در سال 1965 برای میکرارگانیسمهایی که اثر مثبتی در رشد و تعادل فلور میکروبی روده داشتند به کار گرفته شد. تا کنون تعاریف متعددی برای پروبایوتیک ها بیان شده و امروز بر مبنای تعریف FAO و WHO در...
-
کاهش وزن
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 17:49
هفت نکته مهم در کاهش وزن حفظ وزن در محدوده طبیعی خود ( BMI=18/5-25 ) نه تنها در سلامتی جسمی و روحی فرد، بلکه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها نقش اساسی دارد؛ چه بسا با داشتن وزن مناسب می توانیم خود را از شر بسیاری از بیماری ها نظیر بیماری قلبی، فشار خون بالا، سکته های قلبی و مغزی، استئوآرتریت، برخی از سرطان ها،...
-
تغذیه در یائسگی
پنجشنبه 9 دیماه سال 1389 17:30
رژیم غذایی و کاهش گرگرفتگی دوران یائسگی نتایج مطالعات مختلف نشان میدهد رژیم غذایی مناسب نقش بسیار مهمی در کاهش “گر گرفتگی” که یکی از مشکلات رایج در دوران یائسگی در زنان است، دارد. گرگرفتگی یکی از مشکلات شایع در دوران یائسگی است که شدت،مدت و تعداد دفعات آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است. در زنان آسیایی و بخصوص آنهایی...
-
گروه های غذایی
شنبه 13 آذرماه سال 1389 18:58
آشنایی با گروه های غذایی در هر کدام از این گروهها مقداری از مواد مغذی برای شما فراهم می شود. غذای یک گروه نمی تواند بجای غذای گروه های دیگر مصرف شود وهیچکدام ازگروههای غذایی از گروه دیگر مهمتر نیست. درواقع انسان برای سلامت خود به همه گروهها نیازمند است گروه نان وغلات شامل غلات کامل ( گندم، جو ، جودوسر، ارزن)، برنج، و...
-
نکاتی درباره تغذیه کودکان بدغذا
شنبه 13 آذرماه سال 1389 18:45
تغذیه کودکان بدغذا بی اشتهایی یا بدغذایی کودک یکی از مشکلات جدی تغذیه ای است زیرا ممکن است که منجر به سوء تغذیه شود.باید دانست فقط گرسنگی نیست که کودک را به سوی غذا می کشاند ویا فقط سیر بودن موجب دوری او از غذا نمی شود بلکه عوامل گوناگونی مانند عادتهای خانواده وآموزش هایی که کودک در خانواده گرفته است بر اشتهای کودک...
-
نکاتی درباره رفلاکس
جمعه 12 آذرماه سال 1389 08:31
رفلاکس یا برگشت مواد اسیدی به مری (بیماری شایع ناراحت کننده ) اگر شما با یک احساس سوزش دردناک درسینهتان بعد از خوردن غذا آشنا هستید ممکن است دچار بیماری برگشت محتویات اسیدی معده به مری یا “ GERD ” باشید. وقتی که شما GERD داشته باشید، برگشت اسید به دهانتان را احساس میکنید. سوزش سر دل شکایتی معمول است. اما ممکن است...
-
ارزش غذایی بامیه
یکشنبه 30 آبانماه سال 1389 12:24
ارزش غذایی بامیه بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین های A و C است. همچنین منبع خوبی از ویتامین های گروه B ، منیزیوم ، پتاسیم و فیبر غذایی می باشد. ارزش غذایی نصف لیوان بامیه پخته : ü ۲۵ کیلوکالری انرژی دارد؛ پس کم کالری است. ü ۲ گرم فیبر دارد؛ منبع خوبی از فیبر است. ü ۴۶0 واحد ویتامین A دارد؛ منبع خوبی از ویتامین A...